Ważne informacje dla odwiedzających witrynę www.gptaxi.pl

Bądź na bieżąco, niech nic Ci nie umknie!

Poniżej znajdą Państwo wszelkie najważniejsze informacje odnośnie polityki prywatności, regulaminy i pozostałe informacje które akceptują Państwo korzystając z naszej strony www, oraz z poszczególnych usług związanych z GP Transport Dominik Czerenda oraz GP RadioTaxi Wrocław.
Powrót

Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
1. Informacje ogólne
Niniejsza polityka prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników
w związku z korzystaniem przez nich z usług Serwisu

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma:
GP TRANSPORT DOMINIK CZERENDA Z SIEDZIBĄ WE WROCŁAWIU 50-540, UL. ORZECHOWA 13/23;
IDENTYFIKUJĄCA SIĘ POD NUMEREM PODATKOWYM NIP 8992888747.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, która mają na celu zapobiegać udostępnianiu danych osobom które nie są do tego upoważnione. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z aktualnymi aktami prawnymi: ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz innymi aktami wykonawczymi i aktach prawa wspólnego.

4. Dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
- poprzez dobrowolne wprowadzenie w formularzach informacje
- poprzez gromadzenie plików "cookies"
- dobrowolnie podane przez użytkownika

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika

7. Dane podane w formularzu przetwarzane są w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego. Dane pozyskiwane przez pliki cookies naszej strony wykorzystywane są dla poprawnego działania usług analitycznych i reklamowych:

Google Ads
- Google Tag
- Google Analitycs
- Google Docs
- Meta Ads
- Kopage Stats
- Taxity baza danych klientów (w przypadku zamówienia telefonicznego lub przez formularz on-line)

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.gptaxi.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

      Szukaj